Binnenkort meer…

Thursday, July 28, 2011

Ik loop een klein beetje achter met schrijven… de laatste week ben ik (weer) ziek geweest en heb ik daarnaast geprobeerd te genieten van mijn (voorlopig) laatste dagen in Jogja. Morgenochtend vlieg ik naar Kuala Lumpur voor een weekje, ik zal proberen daar de tijd te nemen mijn weblog een beetje bij te werken, onder andere met een mooi verslag over het bezoek aan de dierentuin met Aulia!

5 Comments

  1. Gerda says:

    Jammer dat je ziek was.Ik ben benieuwd naar het verslag van de dierentuin.

  2. Marianne says:

    Las op facebook dat jullie nu samen in Kuala Lumpur zijn! Fijn dat Jeroen goed is aangekomen nadat we hem dinsdagmiddag uitgezwaaid hebben.

  3. Hans says:

    Hoezo een klein beetje achter???
    Ik popel!!!

  4. Peter Koolschijn says:

    Hallo Arda,
    Je blog met veel belangstelling gelezen en zie uit naar het vervolg!! ‘k Was naar je op zoek en stuitte op je reisverslag. Ben benieuwd of je mijn naam meteen herkent want het is al een tijd geleden dat we elkaar regelmatig zagen.De reden waarom ik je zocht hoor je nog wel.
    Hartelijke groet,
    Peter Koolschijn

  5. ardakroesen says:

    meneer Koolschijn! Ja natuurlijk!! Wat leuk :) het duurde even voordat ik uw reactie had ‘goedgekeurd’ want ik ben de laatste weken vrijwel niet op plekken geweest met internet (of niet de moeite genomen naar een internetcafe te gaan). Hoe is het met u?